Na het succes van de warmste week en de hartverwarmende reacties die wij hierop mochten ontvangen, willen onze medewerkers zeer graag vrijblijvend schattingen blijven uitvoeren aan 45 Euro.

De opbrengst ervan gaat integraal naar CKG De Schommel.

Kunnen we jou zo'n dienst bewijzen ?

Maak dan 45 Euro over op rekening BE91 7340 3281 2176 met de vermelding “schatten voor de schommel 

De schommel is een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning.  

CKG De Schommel vzw ondersteunt ouders die vragen hebben bij de opvoeding van hun kinderen. Dit kan zowel onder de vorm van thuisbegeleiding als opvoedingstraining.

Daarnaast bieden ze kinderen in moeilijke gezinsomstandigheden dag- en nachtopvang voor een korte of lange periode.

www.ckgdeschommel.be - Westelsebaan 108 Averbode - 013/78 07 30 - averbode@ckgdeschommel.be

 

SCHATTINGEN –WAARDEBEPALINGEN - 2015

Wij zijn vastgoedbemiddelaar (BIV 502100) en vastgoedexpert (lid KAVEX - kamer van vastgoedexperten)

We bepalen voor U de hoogst mogelijke te behalen verkoopprijs op basis van een gefundeerde analyse en zijn ervan overtuigd dat woningen en verkoopprijzen niet met elkaar vergelijken kunnen worden. Om u een objectieve waardebepaling te garanderen, bepalen wij een adviesprijs zonder voorkennis van uw eigen prijsverwachtingen. Na een bezoek aan het te verkopen pand bezorgen wij u vrijblijvend een indicatie van de verkoopwaarde per mail of in de post. Het is aan de verkoper om zelf contact met ons te nemen,indien een verdere samenwerking gewenst is.

Voor welke soorten schattingen van onroerend goed kan je bij ons terecht ? We doen zowel schattingen voor verkoop, voor verdeling (bij echtscheiding) als voorafgaandelijke schattingen (successie) . Wij gaan ook mee, als je een huis wil aankopen, om een schatting bij aankoop te doen en advies te geven.

Waarom kiezen voor ons kantoor voor ons kantoor ? Wij zijn vastgoedmakelaars met een grote verkoopportefeuille en al meer dan 20 jaar ervaring met de marktwaarden in de streek. We zitten er dus als het ware van bovenop en zijn dus het best geplaatst om de waarde van een onroerende goed in de regio te bepalen. Daarnaast proberen we bij ieder pand ook de voordelen naar boven te halen en we houden hier bij de schatting ook effectief rekening mee. Huizen kan je nu eenmaal niet vergelijken. Een gefundeerde en weloverdachte schatting is nodig om een prijs te bepalen. Dan nog is schatten geen wetenschap en zijn schatters geen profeten. Het geeft een indicatie weer van een prijsvork waarbinnen kanidaat –kopers een bepaalde waarde overhebben voor een huis. Voor sommige kopers is een huis meer waard dan voor anderen, afhankelijk van bijv. afstand tot school, grootouders, werk maar ook interactie natuur, aantal slaapkamers (voor groot gezin) kunnen daarbij een rol spelen.

Onze tarieven:

Appartement – 125 Euro incl. BTW – 103,30 Euro+ BTW

Bouwgrond – 75 Euro incl. BTW – 61,98 Euro + BTW

Kleine driegevelwoning – 150 Euro incl. BTW – 123,96 Euro + BTW

Grote driegevelwoning – 175 Euro incl. BTW – 144,62 Euro + BTW

Open bebouwing – 175 Euro incl. BTW – 144,62 Euro + BTW

Villa – 200 Euro incl. BTW –165,28 Euro + BTW

Klaar te leggen : plan van de woning (als dat er is), aankoopakte (als men die nog heeft) en aanslagbiljet onroerende voorheffing

Het beroep van vastgoedexpert is in tegenstelling tot het beroep van vastgoedmakelaar nog niet voorzien van een wettelijk kader. De beroepstitel is nog niet beschermd, maar in de toekomst zal dit wel zo zijn. Niet elke vastgoedmakelaar ingeschreven bij het BIV, beschikt over alle kennis en ervaring beschikt om alle schattingsverslagen op te maken.

Uw gegevens

Te schatten pand

Opmerkingen