Bouwgrond te LANGDORP (3201)

€ 165.000

Foto 1 van 6
Algemeen
Prijs
:
€ 165.000
Adres
:
Testeltsesteenweg , 3201 LANGDORP
Grondoppervlakte
:
1071 m²
Voorgevel
:
14 m
Perceel breedte
:
21 m
Omschrijving

Perceel bouwgrond van 10 a 71 ca voor een vrijstaande eengezinswoning, gelegen links van huisnr. 86E (LOT 3 op het verkavelingsplan). Dit perceel is gelegen in de directe landelijke en beboste omgeving van de Demervallei tussen Testelt en Langdorp. Het uitzicht is magnifiek. Perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en sportievelingen!

HOOFDGEBOUW:

Bestemming: eengezinswoning in open verband met maximaal twee woonlagen, complementaire bedrijvigheid is toegelaten (max. de helft van de bebouwde oppervlakte van het hoofdgebouw).

Inplanting: zie verkavelingsplan voor de bouwlijn, 3,5 m van de zijdelijngse perceelsgrenzen (voorgevelbreedte is max. 14 m). Bouwdiepte max. 15 m op het gelijkvloers en max. 12 m op de verdieping.

Gabarit: kroonlijsthoogte ter hoogte van de bouwlijn bedraagt 4m +- 1,50 m.

Materialen: Alle zichtbare gevels dienen opgetrokken in gevelsteen.

BIJGEBOUWEN:

Bijgebouw mag dienstig zijn als autostalplaats en berging, met max. oppervlakte van 30 m². Max. kroonlijsthoogte 2,5m. Op te richten op 21 m van de bouwlijn van het hoofdgebouw en op min. 2 m van de perceelsgrens, in dezelfde materialen als deze van het hoofdgebouw of in niet herbruikt hout.

Maximaal één bijgebouw dienstig als tuinhuis toegelaten van max. 6 m², met max. kroonlijsthoogte van 2,2 m. Dit bijgebouw dient te worden ingeplant achter de bouwlijn van het hoofdgebouw, op min. 2 m van de perceelsgrenzen.

Reliëfwijzigingen:

geen toegestaan over het ganse terrein, wel wordt het grondpeil tussen rooilijn en bouwlijn genormaliseerd op het voorliggend wegpeil, overgangshellingen naar het oorspronkelijk peil met een hellingsgraad van 30°.

Voor de toegang tot de garage is een beperkte reliëfwijziging toegelaten.

Achter de woning en aansluitend ermee, kan een terrasverharding van max. 30 m² worden aangebracht. Tussen de rooilijn en de bouwlijn kan max. de helft van deze oppervlakte verhard worden, dienstig als autostalplaats en/of toegang tot het gebouw.

Afsluiting terrein: levende haag van max. 2m hoogte of paal met draadafsluiting met horizontale dwarsplaat van max. 0,4 m hoogte. Tussen de rooijlijn en de achtergevellijn bestaat  de afsluiting uit een haag of een paal met draadafsluiting van max. 0,8m hoogte.

Beplantingen dienen te worden aangelegd ten laatste in het eerste jaar volgend op de beëindiging van de ruwbouwwerken.

Financiele Info
Prijs
:
€ 165.000
Grondaandeel
:
€ 165.000
Registratierechten
:
€ 16.500
Honorarium notaris
:
€ 1.964
Honorarium notaris inc BTW
:
€ 2.377
Diverse kosten
:
€ 800
Totale kosten
:
€ 19.677
Totale kostprijs
:
€ 184.677
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie
:
Noordwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat