Bouwgrond te SCHAFFEN (3290)

€ 132.000

Foto 1 van 5
Algemeen
Prijs
:
€ 132.000
Adres
:
Kleinbergstraat , 3290 SCHAFFEN
Grondoppervlakte
:
490 m²
Omschrijving

Perceel bouwgrond van 4 a 90 ca voor eengezinswoning in open verband, gelegen aan de Kleinbergstraat (over huisnummers 44 en 46). Zijnde het lot II op het plan (zie onder foto's of documenten).

Inplanting zoals voorgesteld op het plan, minimum 3 m van de zijdelingse perceelsgrenzen.Gabariten: 1. Max. kroonlijsthoogte 6 m.

2. Daken en materialen:- de materialen voor de buitenbekleding zullen de volgende zijn : ruwe baksteen, hardsteen, breuksteen, met uitsluiting van gelijk welk materiaal dat zou schaden aan het eenvormig aspect van de constructies of het algemeen karakter van de omgeving. Alleenstaande constructies mogen in heldere tonen geschilderd worden ;- de daken zullen belegd worden met pannen, natuurleien of kunstleien van hetzelfde formaat en dezelfde kleur als de eerste, of met dakstro voor alleenstaande villa's op voldoende afstand gelegen van de overige constructies. De daken zullen minstens twee dakvlakken hebben waarvan de helling ligt tussen 25 en 50° afwaarts naar de buitenmuren van de constructie.- Worden toegelaten loodrecht geplaatste dakvensters die achteruit worden aangebracht ten opzichte van de gevelvlakken, en dit over een breedte van maximum2l3van de betrokken gevel van op minstens één meter aÍstand van de randen van deze gevel. Zij mogen niet hoger zijn dan 1,2O m tenzij de welstand van het gebouw het anders toelaat.

- Alle buitenkanten van de daken zullen, volgens het geval, voorzien worden van kroonlijsten, goten, boordpannen oÍ boordschaliën. 3. Max. bouwdiepte: 15 m op het gelijkvloers en 10 m op de verdieping.

 

Financiele Info
Prijs
:
€ 132.000
Grondaandeel
:
€ 132.000
Registratierechten
:
€ 15.840
Honorarium notaris
:
€ 1.776
Honorarium notaris inc BTW
:
€ 2.149
Diverse kosten
:
€ 850
Totale kosten
:
€ 18.839
Totale kostprijs
:
€ 150.839
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie
:
Zuid
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat