Bouwgrond te VORST (2430)

€ 130.000

Algemeen
Prijs
:
€ 130.000
Adres
:
Nieuwe baan 72, 2430 VORST
Grondoppervlakte
:
738 m²
Omschrijving

Het bouwlot (rechts van de woning aan de Nieuwe Baan nr.72) heeft een oppervlakte van 7 a 38 ca en is gelegen tussen Groot- en Klein-Vorst. Zeer vlotte verbinding naar de oprit van de E313 (<5 min Geel-Oost) en omliggende steden Tessenderlo, Geel en Dies. Binnendoor fiets je veilig naar de vrije basisschool van Groot-Vorst (<1 km). In het nabijgelegen centrum van Groot-Vorst vind je een bakker, apotheek, ...

Er is reeds een (vergunde) grachtoverwelving aangelegd tegen de rechter perceelsgrens. Het perceel grenst achteraan eveneens aan een straat en kan langs die zijde (mits aanvraag vergunning voor grachtoverwelving) mogelijks ook toegankelijk worden gemaakt.

Op het bouwlot (nr. 7 op het plan) mag een vrijstaande woning worden opgericht met een bouwdiepte op het gelijkvloers van 15m en een minimum voorgevelbreedte van 7m. De maximale bouwhoogte bedraagt 7m. Het dak dient een hellingsgraad van min. 10° en max. 60° te hebben. Op uitbouwen en bijgebouwen is een plat dak toegelaten.

In de bouwvrije zijtuinstrook mag mits toestemming van de aanpaler een autobergplaats gekoppeld worden opgericht (zijgevel op de perceelsgrens) op min. 5m uit de voorgevelbouwlijn, niet dieper dan de diepte van de aanpalende bouwstrook. Max.3 m hoog en met plat dak.

In de achtertuin kan een bergplaats van max. 10% van de perceeloppervlakte en max. 3m hoog worden opgericht, op min.10 m uit de strook voor het hoofdgebouw, tegen de perceelsgrens (plat dak) of op min. 3 m er vanaf (plat dak of schuin dak tot 60°).

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Financiele Info
Prijs
:
€ 130.000
Grondaandeel
:
€ 130.000
Totale kostprijs
:
€ 130.000
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Nee
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woonuitbreidingsgebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie
:
Zuidwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat