handelszaak te ZICHEM (3271)

€ 1.920

Algemeen
Prijs
:
€ 1.920
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
Markt 38, 3271 ZICHEM
Bewoonbare opp.
:
213 m²
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Omschrijving

Uniek gelegen handelspand met op het verdiep een instapklaar duplexappartement met 4 slpk., 2 badkamers en groot terras dat uitziet op mooie demerbekken.

Handelspand, gelegen langs de doorgangsweg wat voor een grote zichtbaarheid zorgt, voorzien van een onthaal, drie kantoor- of vergaderruimtes, twee bergingen, één kluis, apart toilet, een keuken en inclusief stadstuintje. Voldoende parkeergelegenheid rondom de markt tot zelfs voor de deur.

Er is een traplift aanwezig naar de eerste verdieping, waar de leefruimte en de keuken, maar tevens 1 badk. en 1 slpk. zijn. Op het duplex-niveau zijn er nog 3 slpk. en een badkamer. met kelderruimte en grote buitenberging, waar fietsen kunnen gestald worden. Via jaagpad achteraan kan deze berging met de fiets bereikt worden. Vanuit de keuken is er een mooi zicht op de markt. Mogelijkheid tot bijhuren van een afzonderlijke garage (aan station Zichem).

De foto's geven heel goed weer wat je mag verwachten. Reeds onmiddellijk beschikbaar voor een maandelijkse huurprijs 1 920 euro (aparte huurovereenkomst voor appartement/handelspand voor inbreng bij belastingen). Ook mogelijkheid om enkel appartement of handelspand te huren. Zie andere advertenties op onze website.

 

Financiele Info
Prijs
:
€ 1.920
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat