Woning te AVERBODE (3271)

€ 315.000

Algemeen
Prijs
:
€ 315.000
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
2
Adres
:
Testeltsesteenweg 40, 3271 AVERBODE
Grondoppervlakte
:
662 m²
Bouwjaar
:
1955
Omschrijving

Dit standingvolle burgershuis werd in 1955 opgericht op een perceel van 6 a 62 ca met noordwestgerichte achtertuin. De degelijke, gewelfde constructie werd intussen reeds grondig vernieuwd. De ramen waarin nog geen dubbele beglazing zat, werden vervangen door nieuwe ramen. Een nieuwe aardgaswandketel en boiler werden geïnstalleerd. De elektrische installatie werd reeds deels aangepast en het gehele dak werd grondig vernieuwd en geïsoleerd, waarna de zolderruimte volledig werd afgewerkt. Bovendien werden de buitenmuren reeds nageïsoleerd (spouw opgespoten). Voor- en achtertuin werden aangelegd.

Je komt binnen via de inkomhal met nieuwe voordeur en vernieuwde trap. Daarachter bevindt zich de ruime, zuidgerichte leefruimte met haard van het merk Stûv en authentieke granitovloer. Daarnaast en achter situeren zich eethoek, keuken , bureelhoek en een zeer aangenaam erkervertrek met zicht op de zijtuin (die nog verder kan worden aangelegd waar hij momenteel nog verhard is) en het zuidgerichte overdekte terras. Via de achterhal bereik je de badkamer (met ligbad), het gastentoilet, de berging met boiler en achterdeur. De bovenverdieping is praktisch ingedeeld: rond de nachthal bevinden zich 3 slaapkamers (2 grote van ca.16 en 18 m² en een kleinere erkerkamer van ca. 7 m²). Indien gewenst leent de erkerkamer zich tot het installeren van een badkamer boven. Op deze verdieping zijn momenteel nog geen radiatoren aanwezig. Via een vaste trap is de ingerichte zolderruimte bereikbaar, waarvan je een pareltje van een master bedroom met dressing kan maken!

De kelder biedt ruimte aan de verwarmingsketel en nutsvoorzieningsinstallaties. Achteraan bevindt zich nog een dubbele garage.

Geliefde ligging, nabij het centrum van Averbode met tal van wandel- en fietsmogelijkheden, abdij, lokale middenstand, basisschool en grootwarenhuis.

Financiele Info
Prijs
:
€ 315.000
Grondaandeel
:
€ 315.000
Registratierechten
:
€ 9.450
Honorarium notaris
:
€ 2.486
Honorarium notaris inc BTW
:
€ 3.008
Diverse kosten
:
€ 850
Totale kosten
:
€ 13.308
Totale kostprijs
:
€ 328.308
Energie certificaat
EPC No.20220801-0002648620-RES-1
E spec
:
202 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie
:
Noordwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Dakbedekking
:
Pannen
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
hout
Comfort binnen
:
Rolluiken
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat