Woning te AARSCHOT (3200)

€ 285.000

Algemeen
Prijs
:
€ 285.000
Kadastraal inkomen
:
€ 763
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Bergstraat 26, 3200 AARSCHOT
Bewoonbare opp.
:
114 m²
Grondoppervlakte
:
2833 m²
Bouwjaar
:
1977
Omschrijving

Gezellige woning met twee slaapkamers met onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen in het mooie landelijke Gelrode, nabij de oprit E314 en op fietsafstand van het stadscentrum van Aarschot en haar treinstation.  

Van de woning kan een echt landelijk pareltje gemaakt worden. Ze werd met de jaren steeds goed onderhouden, maar is nu aan haar eerste opknapbeurt toe. De aanzet hiervoor werd reeds gegeven door de pur-isolatie op de zoldervloer.

Naar indeling toe komen we binnen in een ruime inkomhal, met ruimte voor vestiaire en die toegang biedt tot zowel keuken als leefruimte. De grote raampartijen in de leefruimte trekken op de zuidkant erg veel licht binnen. De keuken biedt ruimte voor een mooie eetplaats. Bij renovatie van het geheel kan overwogen worden om de muur tussen leefruimte en keuken te verwijderen en zo nog een ruimtelijker gevoel te creëren. Verder vinden we in deze woning twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. Het geheel beschikt over een erg praktische en droge kelder. Ondanks het grote perceel, is slechts een klein gedeelte ervan bruikbaar als tuin. Een groot deel ligt hogerop en wordt verpacht aan het agentschap natuur en bos. Zo heb je maximale privacy achteraan en minimaal onderhoud. Zeker een bezoekje waard!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Het EPC verbeteren in deze woning naar label D of beter? Spouwmuurisolatie (geschatte investering 2180 euro excl. btw en excl. 5 euro premie per m²), nieuwe ramen en deuren en nieuwe verwarmingsketel/warmtepomp. Vraag je renovatiescan aan via mail.

 

Financiele Info
Prijs
:
€ 285.000
Kadastraal inkomen
:
€ 763
Grondaandeel
:
€ 285.000
Registratierechten
:
€ 8.550
Honorarium notaris
:
€ 2.469
Honorarium notaris inc BTW
:
€ 2.988
Totale kosten
:
€ 11.538
Totale kostprijs
:
€ 296.538
Energie certificaat
EPC No.20231020-0003020119-RES-1
E spec
:
632 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Natuurgebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie
:
Noordwest
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Leipannen
Keuken
:
Kasten met toestellen
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat