Als je meer dan 50 jaar thuis bent in wonen. En je hebt het geluk gehad om deel te worden van vele families uit de regio. Dan is dat het mooiste bewijs dat onze kennis van zaken gewaardeerd wordt. Enthousiast zonder mooie praatjes. Oprecht begaan met mensen die ons vertrouwen.

en verdorie fier op onze persoonlijke service die verder gaat waar anderen eindigen.

We zorgen voor waarde. Voor generaties.

welkom bij Lissens

en verdorie fier op onze persoonlijke service die verder gaat waar anderen eindigen.

in de kijker

huis te DIEST

Deze prachtige, volledig vernieuwde woning situeert zich in een groene, rustige omgeving nabij de steden Diest en Tessenderlo. We betreden de woning via de afzonderlijke inkomhal dewelke toegang biedt tot het gastentoilet, de wasplaats en de 1ste slaapkamer (kan ook dienst doen als bureau). Verder hebben we de zeer lichtrijke leefruimte met aansluitend open keuken die voorzien is van all comfort (aanwezig: frigo, diepvries, vaatwasser, kookplaat en oven). In het verlengde van deze woonruimte bevindt zich de toffe tuin en het nog aan te leggen terras met tuinberging. Op de verdiepingen bevinden zich de overige slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, nachttoilet en dubbele lavabo. Kortom een zeer comfortabele en energiezuinige woning die met oog voor detail werd afgewerkt.

huis te DIEST huis te DIEST
huis te DIEST

onze klanten

Uitstekende service en snelle respons van Willem

Zoë A.

We hebben prettig samengewerkt met Lissens. De service voldeed aan mijn verwachtingen, en Willem beantwoordde mijn vragen snel en doeltreffend.

Uitstekende samenwerking en snelle respons

Maarten V.

Altijd een vlotte samenwerking gehad, we zijn zeer tevreden met Lissens. Anne-Mie en Willem waren onze contactpersonen. We kregen altijd direct antwoord en hebben nooit problemen gehad of lang moeten wachten op een reactie.

Voortreffelijk

Sofie M.

Van communicatie tot administratie, alles liep goed. De opvolging van het proces verliep vlot en ik zou zeker opnieuw beroep doen op hun diensten!

Volledige ontzorging en vlotte nutsvoorzieningen overdracht

Kris V.

Ze hebben mij volledig ontzorgd; ik hoefde nergens aan te denken. Ik zag er eerst tegenop, maar ze hebben echt alles voor mij in orde gebracht. Ook het overzetten van de nutsvoorzieningen door Smooved is vlot verlopen, zo heb ik ook een zuinig contract verkregen.

Vlot verkocht!

Piet W.

Doe zo verder top immo. Met Bo samenwerken was top.! Zeer duidelijke uitleg luisterend oor goede adviezen heel behulpzaam.