shutterstock 5236561

Wil jij graag ons advies over kopen of verkopen, huren of verhuren ?

Dat kan ! Als oudste kantoor van de regio hebben wij ondertussen een sterke reputatie als vastgoedadviseur opgebouwd.

We kennen de streek dan ook op ons duimpje.

Dit zowel wat vastgoedprijzen, mogelijkheden, geliefde locaties en opportuniteiten betreft.   

Ook voor de toekomst kunnen de inwoners van het Hageland op ons vertrouwen voor gespecialiseerd advies.     

Maak een afspraak met één van onze medewerkers op één van onze kantoren via de invulfiche onderaan deze pagina.

Ons kantoor te Scherpenheuvel voorziet iedere voormiddag (werkdagen) ook een permanentiedienst tussen 9 en 13u, waar je met al je vragen zonder afspraak terecht kan. Hou wel rekening met een kleine wachttijd.

Onze juristen helpen je graag met de berekening van de verkooprechten die jij moet betalen op de aankoop van een woning en leggen je de nieuwe regeling van de registratiebelasting in Vlaanderen uit.

Met gespecialiseerde medewerkers wat de huurwetgeving betreft, hebben we alles in huis om huurders en verhuurders van alle advies te voorzien.

Ook onze schattingen zijn gratis en vrijblijvend.  

Werd je goed door ons geholpen en wens je hier toch iets voor in de plaats te doen (niet verplicht), dan kan kan dit door 45 Euro te storten voor CKG De Schommel op rekeningnummer  BE91 7340 3281 2176 met de vermelding “schatten voor de schommel”.

Op het einde van ieder jaar maken wij het integraal verzamelde bedrag voor ons advies en onze schattingen over aan De Schommel. 

De Schommel is een Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning (CKG), erkend en gesubsidieerd door Kind en Gezin.Dit centrum werkt vanuit drie locaties (Averbode, Tienen en Leuven) voor gezinnen uit de brede regio’s Leuven, Tienen en Diest.Hun hoofdvestiging ligt in Averbode. CKG De Schommel vzw ondersteunt ouders die vragen hebben bij de opvoeding van hun kinderen.Dit kan zowel onder de vorm van thuisbegeleiding als opvoedingstraining. Daarnaast bieden ze kinderen in moeilijke gezinsomstandigheden dag- en nachtopvang voor een korte of lange periode.

logo de schommel

 

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.

Uw gegevens

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.