Luxe vastgoed in onze mooie regio

Het is een voorrecht om in de regio Scherpenheuvel-Zichem te kunnen wonen. Ieder vastgoed, hier, is daarom "luxe vastgoed" en dient met de nodige aandacht en eerbied gepresenteerd te worden.Laat daarom geen leek uit een andere streek uw eigendom waarderen en promoten. Deze gaat uw goed nooit met dezelfde overtuiging kunnen aan de man brengen.

Wij zijn graag ambassadeur van onze streek, waar kan genoten worden van een authentieke toeristische beleving, hieronder mooi vastgelegd door onze, ondertussen al bekende, huis- en vastgoedfotografe Ulrike.

De mooiste locaties zijn dan ook heel gegeerd en met optimale kennis van de regio zetten wij de eigendommen, die wij er aanbieden, met haar hulp, in de schijnwerpers. 

 
Maar daar blijft het niet bij. Voor drone-opnames van de omgeving en "echte huismovies", waarin u of wij vaak zelf de hoofdrol spelen, doen we een beroep op professionele firma's .

Bekijk : Lieven stelt projectwoning voor, die hij pas aangekocht heeft


Bekijk : virtuele rondleiding door collega Jordy

Een laatste eerbetoon aan je eigendom zelf, kunnen we ook geven door het arsenaal aan meubilair (zowel retro als landelijk) in ons bezit. Vastgoedstyling is een gratis dienst die we toepassen, als de woning er zich toe leent, om enkele positieve eigenschappen nog meer te belichten. En het resultaat mag er steeds wezen.
5140N
5140O
5140b
5849b
5798b
5733N