Ten Heuvel - Residentie August

61% Verkocht

3270 SCHERPENHEUVEL

Types: Appartement (31)
Prijzen: Van € 207.000 tot € 442.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 62.5 tot 113.07 m²

Keizerlijk en verheven

Midden in de stadskern krijgt Ten Heuvel stilaan vorm. Veilig beschermd door Basil, Eden, Fideel, Dora en Genova, verrijzen twee nieuwe woonblokken: Clara en August. Riante woongebouwen met hun eigen karakter maar in dezelfde frisse, hedendaagse bouwstijl. Met de constructie van Clara en August vangt de laatste fase van dit prestigieuze project aan. Twee gebouwen die qua opzet erg verschillen maar toch weer de kenmerkende architectuur van deze plek dragen. Het zijn de laatste stukken van de puzzel die dit boeiend woonhof compleet maken. Keizerlijk en verheven zijn twee kernwoorden die August veel eer aandoen. Dit imposante bouwwerk wordt het hoogste profane gebouw van Scherpenheuvel. Een begane grond die volledig is voorbehouden aan diensten en handel tilt vier woonverdiepingen hoog boven het maaiveld. Naarmate je stijgt, wordt het uitzicht indrukwekkender. Het gebouw heeft twee voorgevels die je de keuze bieden: uitkijken op het binnengebied met het heuvelend landschap op de achtergrond of het panorama van de stadskern met het silhouet van de basiliek. De huidige publieke parking, het August Nihoulplein zal in de nabije toekomst plaats ruimen voor een aangenaam ontmoetingsplein met banken en bomen. De auto’s gaan ondergronds. Geschikt rond een centrale hal wisselen grote en kleine appartementen mekaar af. Vanuit deze hal bereik je ongemerkt en veilig de ondergrondse parkeerkelder zonder het gebouw te verlaten. Elke wooneenheid heeft een andere indeling en uitkijk. Er is voor elk wat wils. Zoals in het ganse project zijn ook hier de terrassen ruim en vangen ze veel licht. Op de dakverdieping strijden twee prachtige penthouses zij aan zij om het mooiste uitzicht. Intensieve daktuinen en schermen zorgen voor eenieders privacy. De houten lamellen reiken naar de hemel. Dit is letterlijk de kroon op het werk. Albrecht en Isabella heten jullie welkom.

Midden in de stadskern krijgt Ten Heuvel stilaan vorm. Veilig beschermd door Basil, Eden, Fideel, Dora en Genova, verrijzen twee nieuwe woonblokken: Clara en August. Riante woongebouwen met hun eigen karakter maar in dezelfde frisse, hedendaagse bouwstijl. Met de constructie van Clara en August vangt de laatste fase van dit prestigieuze project aan. Twee gebouwen die qua opzet erg verschillen maar toch weer de kenmerkende architectuur van deze plek dragen. Het zijn de laatste stukken van de puzzel die dit boeiend woonhof compleet maken.

 

Keizerlijk en verheven zijn twee kernwoorden die August veel eer aandoen. Dit imposante bouwwerk wordt het hoogste profane gebouw van Scherpenheuvel. Een begane grond die volledig is voorbehouden aan diensten en handel tilt vier woonverdiepingen hoog boven het maaiveld. Naarmate je stijgt, wordt het uitzicht indrukwekkender. Het gebouw heeft twee voorgevels die je de keuze bieden: uitkijken op het binnengebied met het heuvelend landschap op de achtergrond of het panorama van de stadskern met het silhouet van de basiliek. De huidige publieke parking, het August Nihoulplein zal in de nabije toekomst plaats ruimen voor een aangenaam ontmoetingsplein met banken en bomen. De auto’s gaan ondergronds.

 

Geschikt rond een centrale hal wisselen grote en kleine appartementen mekaar af. Vanuit deze hal bereik je ongemerkt en veilig de ondergrondse parkeerkelder zonder het gebouw te verlaten. Elke wooneenheid heeft een andere indeling en uitkijk. Er is voor elk wat wils. Zoals in het ganse project zijn ook hier de terrassen ruim en vangen ze veel licht. Op de dakverdieping strijden twee prachtige penthouses zij aan zij om het mooiste uitzicht. Intensieve daktuinen en schermen zorgen voor eenieders privacy. De houten lamellen reiken naar de hemel. Dit is letterlijk de kroon op het werk. Albrecht en Isabella heten jullie welkom.

 

Geen documenten