Parkresidenties Heesterpoort

95% Verkocht

3271 AVERBODE

Types: Appartement (22)
Prijzen: € 280.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 108 m²

Voor wie houdt van rust en de natuur

De tuintjes zijn hier een heerlijke plek om in de zon te zitten, een boek te lezen of voor de (klein)kinderen om te spelen. En in Averbode is er steeds groen naast de deur!Een wandeling (met de hond) of work-out doe je in de vlakbij gelegen bossen van de Merode. Je bent er lekkerbuiten en een stopplaats voor een koffie is nooit ver weg.Met tien minuutjes fietsen ben je aan het station van Testelt of Zichem. Ook de busverbindingen zijn hier optimaal. De nabij gelegen dorpskern heeft heel wat te bieden, je vindt er werkelijk alles op wandelafstand binnen de 500m van je deur. Zelfs een abdij, die bijna in je achtertuin ligt!

Residenties Heesterpoort

Voor wie houdt van rust en de natuur  ! BEZOEK ONS MODELAPPARTEMENT !

De tuintjes zijn hier een heerlijke plek om in de zon te zitten, een boek te lezen of voor de (klein)kinderen om te spelen. En in Averbode is er steeds  groen naast de deur ! Een wandeling (met de hond) of work-out doe je de vlakbij gelegen bossen van de Merode . Je bent er lekker buiten en een stopplaats voor een  koffie is nooit ver weg. Met tien minuutjes fietsen ben je aan het station van Testelt of Averbode. Ook de busverbindingen zijn hier optimaal. De Westelsebaan heeft heel wat familiezaken, een bibliotheek en een grote Colruyt.  Je vindt hier werkelijk alles op wandelafstand binnen de 500m rond je deur  Zelfs een abdij, die bijna in je achtertuin ligt  !

1. Project met verfrissende toets, waarbij ecologie en duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen worden.De streek is gekend voor de harmonie tussen mens en natuur en dit werd doorheen het gehele projectdoorgetrokken.We verwijzen dan naar de groendaken, zonnepanelen, natuurlijke tinten van het gevelwerk, de parkachtige

aanleg, het aftappunt voor regenwater, twee oplaadpunten voor elektrische fietsen, het collectief ondergronds afvalsysteem met centraal ophaalpunt en extra grote lift naar de kelderverdieping waar twee fietsen en hun eigenaars makkelijk kunnen getransporteerd worden.

2. Kleinere residenties van maar 4 appartementen, maar wel allemaal grotere appartementen tss 107 m² en 117 m².

(Zeer royale leefruimten - minimum 40 m² en in middenblok zelfs bijna 60 m² - Met afzonderlijke bureelhoek).

3. Extra comfort: Badkamer met ligbad en douche, steeds 2 slpk. voor dubbel bed, zowel koelkast als diepvries voorzien in keuken, extra brede inductiekookplaten.

4. Betere afwerking – ramen in aluminium, thermosstatische kranen (op radiatoren en ligbad/douche), drempelloze overgang terras.

5. Mooie aanleg groene ruimte met leibomen, klimplanten (Wilde Wingerd) en levende hagen. De tuintjes van de appartementen op het gelijkvloers bieden veel privacy door de groenaanleg errond. Ze zijn een heerlijke plek om buiten te zitten, een boek te lezen of voor de (klein)kinderen om te spelen.

Het terras van de gelijkvloerse appartementen is deels overdekt en kan deels als zonneterras fungeren.