Parkresidenties Heesterpoort

41% Verkocht

3271 AVERBODE

Types: Appartement (17)
Prijzen: Van € 920 tot € 290.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 108 tot 118 m²

Voor wie houdt van rust en de natuur

De tuintjes zijn hier een heerlijke plek om in de zon te zitten, een boek te lezen of voor de (klein)kinderen om te spelen. En in Averbode is er steeds groen naast de deur!Een wandeling (met de hond) of work-out doe je in de vlakbij gelegen bossen van de Merode. Je bent er lekkerbuiten en een stopplaats voor een koffie is nooit ver weg.Met tien minuutjes fietsen ben je aan het station van Testelt of Zichem. Ook de busverbindingen zijn hier optimaal. De nabij gelegen dorpskern heeft heel wat te bieden, je vindt er werkelijk alles op wandelafstand binnen de 500m van je deur. Zelfs een abdij, die bijna in je achtertuin ligt!

Residenties Heesterpoort

Voor wie houdt van rust en de natuur  ! BEZOEK ONS MODELAPPARTEMENT !

De tuintjes zijn hier een heerlijke plek om in de zon te zitten, een boek te lezen of voor de (klein)kinderen om te spelen. En in Averbode is er steeds  groen naast de deur ! Een wandeling (met de hond) of work-out doe je de vlakbij gelegen bossen van de Merode . Je bent er lekker buiten en een stopplaats voor een  koffie is nooit ver weg. Met tien minuutjes fietsen ben je aan het station van Testelt of Averbode. Ook de busverbindingen zijn hier optimaal. De Westelsebaan heeft heel wat familiezaken, een bibliotheek en een grote Colruyt.  Je vindt hier werkelijk alles op wandelafstand binnen de 500m rond je deur  Zelfs een abdij, die bijna in je achtertuin ligt  !

  • Elk appartement is meer dan 110m² (excl. terras)  
  • Slechts 4 appartementen per gebouw  (4 gebouwen, waarvan reeds 1 verkocht en volledig afgewerkt en tweede in afwerkingsfase)
  • Gunstig gelegen,  niet tegen een grote baan   
  • Met groot (meestal) zuidgericht terras van gemiddeld 25m²(plaats voor een eet-en zithoek buiten)  en een  mooi ingerichte tuin.
  • Met 2 grote slaapkamers (minstens 14m²)  en extra bureauhoek in de leefruimte
  • Prijzen incl. autostaanplaats, kelderberging en alle bijkomende kosten (notaris, registratie, BTW en aansluitkosten nutsvoorzieningen) liggen gemiddeld op 320.000 euro.
  • Met fietsenlift  en laadpunten voor elektrische fietsen
  • Zonnepanelen
  • Oplevering  voorzien voor juni 2020