Bouwgronden Op 't Zand

3271 AVERBODE

Types: Grond (37)
Prijzen: Van € 85.000 tot € 134.000

365 dagen vakantiegevoel thuis

Gelegen op fietsafstand van het station van Testelt en Zichem, op een boogscheut van het goed voorziene centrum van Averbode en de abdij en haar mooie entourage (natuur, bossen en horeca-aangelegenheden). In de onmiddellijke omgeving bevindt zich ook een lagere (en kleuter) school. Een sportief gezin zal zich hier onmiddellijk thuis voelen door de kilometers wandel- en fietspaden, mountainbikeroutes, Finse piste en de overdekte sportaccommodaties in de regio. Op ’t Zand is gelegen op 7 minuten van de E314, maar is eveneens centraal gelegen voor de invalswegen naar Hasselt, Leuven en Antwerpen. Deze tweede fase van de verkaveling omvat in totaal 29 percelen, zowel voor open als halfopen bebouwing.

Op zoek naar een locatie, waar je zo'n 365 dagen vakantiegevoel hebt? Dan stellen wij u graag de uitbreiding van verkaveling Op ’t Zand voor.

Deze woonzone is gelegen op fietsafstand van het station van Testelt en Zichem, op een boogscheut van het goed voorziene centrum van Averbode en de abdij en haar mooie entourage (natuur, bossen en horeca-aangelegenheden). In de onmiddellijke omgeving bevindt zich ook een lagere (en kleuter) school. Een sportief gezin zal zich hier onmiddellijk thuis voelen door de kilometers wandel- en fietspaden, mountainbikeroutes, Finse piste en de overdekte sportaccommodaties in de regio. Op ’t Zand is gelegen op 7 minuten van de E314, maar is eveneens centraal gelegen voor de invalswegen naar Hasselt, Leuven en Antwerpen. Deze tweede fase van de verkaveling omvat in totaal 29 percelen, zowel voor open als halfopen bebouwing. Voor het optrekken van een driegevelwoning zijn er 22 percelen beschikbaar, waarvan 12 met een noordwest gerichte tuinzijde, 8 met een zuidoost gerichte tuin en twee met een noordoost gerichte tuin. Deze percelen zijn gemiddeld 330m2 groot. Verder zijn er ook nog 7 grotere percelen, tussen 407 en 603m2, voor open bebouwing beschikbaar. Deze hebben allen noordoost gerichte tuin.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle kavels, verwijzen we graag door naar ‘prijzen en plannen’.

We helpen je graag verder met een gedetailleerde prijsberekening voor het lot waar jouw voorkeur naar uitgaat.

 

Stedenbouwkundige voorschriften: Er worden geen nevenactiviteiten toegestaan.Bijgebouw in achtertuin van 10m² is toegelaten, maar mag geen dient doen als garage.Hoogte max. 3m.  De tuinen mogen afgesloten worden met draadafsluiting of levende haag van max. 2m. In de voortuin is dit max. 0m80m. Geen muutjes of hekken toegestaan.Er zijn twee bouwlagen en dakverdieping toegestaan (kamers onder het dak). De bouwdiepte van de eerste verdieping is 12m voor alle kavels. Voor kavels 1 tot en met 10, 13 tem 22 en 28 + 29 is dat op het gelijkvloers 15m.Voor kavels 23 tem 27 - dat zijn de open bebouwingen is dat slechts 12m (met uitzondering van 21 en 22 - wat grotere stukken zijn en waar de bouwdiepte gelijkvloers 15m mag zijn). Voor kavels 11 en 12 is dat 14m. Platte en hellende daken toegestaan. nkel strikt noodzakelijke toegangspaden van 1m breed toegestaan naar de zijtuin of de achtertuin.Max diepte terras is 3m. Kroonlijsthoogte plat dak 6m50 tov nulpas. Indien er een achterbouw is mag de hoogte van het plat dak max. 3m50 zijn.

 

 

Geen documenten