Bouwgronden Op 't Zand

3271 AVERBODE

Types: Grond (37)
Prijzen: Van € 89.900 tot € 134.000

365 dagen vakantiegevoel thuis

Op zoek naar een locatie, waar je zo'n 365 dagen vakantiegevoel hebt? Dan stellen wij u graag de uitbreiding van verkaveling Op ’t Zand voor. Deze woonzone is gelegen op fietsafstand van het station van Testelt en Zichem, op een boogscheut van het goed voorziene centrum van Averbode en de abdij en haar mooie entourage (natuur, bossen en horeca-aangelegenheden). In de onmiddellijke omgeving bevindt zich ook een lagere (en kleuter) school. Een sportief gezin zal zich hier onmiddellijk thuis voelen door de kilometers wandel- en fietspaden, mountainbikeroutes, Finse piste en de overdekte sportaccommodaties in de regio. Op ’t Zand is gelegen op 7 minuten van de E314, maar is eveneens centraal gelegen voor de invalswegen naar Hasselt, Leuven en Antwerpen. Deze tweede fase van de verkaveling omvat in totaal 29 percelen, zowel voor open als halfopen bebouwing. Voor het optrekken van een driegevelwoning zijn er 22 percelen beschikbaar, waarvan 12 met een noordwest gerichte tuinzijde, 8 met een zuidoost gerichte tuin en twee met een noordoost gerichte tuin. Deze percelen zijn gemiddeld 330m2 groot. Verder zijn er ook nog 7 grotere percelen, tussen 407 en 603m2, voor open bebouwing beschikbaar. Deze hebben allen noordoost gerichte tuin. Voor een gedetailleerd overzicht van alle kavels, verwijzen we graag door naar ‘prijzen en plannen’. Bovenop de kost van de percelen, dien je nog registratie- en notariskosten te betalen en nog zo’n 2500 euro aan lasten (verkavelingsakte, aansluitkosten riolering en meningskosten) neer te tellen. Het goede nieuws is dat er door de nieuwe registratiewetgeving een korting van 3% kan toegekend worden op de registratierechten, waardoor deze lasten voor de meeste kopers in de voorgestelde totaalprijzen inbegrepen zijn. We helpen je graag verder met een gedetailleerde prijsberekening voor het lot waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Op zoek naar een locatie, waar je zo'n 365 dagen vakantiegevoel hebt? Dan stellen wij u graag de uitbreiding van verkaveling Op ’t Zand voor.

Deze woonzone is gelegen op fietsafstand van het station van Testelt en Zichem, op een boogscheut van het goed voorziene centrum van Averbode en de abdij en haar mooie entourage (natuur, bossen en horeca-aangelegenheden). In de onmiddellijke omgeving bevindt zich ook een lagere (en kleuter) school. Een sportief gezin zal zich hier onmiddellijk thuis voelen door de kilometers wandel- en fietspaden, mountainbikeroutes, Finse piste en de overdekte sportaccommodaties in de regio. Op ’t Zand is gelegen op 7 minuten van de E314, maar is eveneens centraal gelegen voor de invalswegen naar Hasselt, Leuven en Antwerpen.

Deze tweede fase van de verkaveling omvat in totaal 29 percelen, zowel voor open als halfopen bebouwing. Voor het optrekken van een driegevelwoning zijn er 22 percelen beschikbaar, waarvan 12 met een noordwest gerichte tuinzijde, 8 met een zuidoost gerichte tuin en twee met een noordoost gerichte tuin. Deze percelen zijn gemiddeld 330m2 groot. Verder zijn er ook nog 7 grotere percelen, tussen 407 en 603m2, voor open bebouwing beschikbaar. Deze hebben allen noordoost gerichte tuin.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle kavels, verwijzen we graag door naar ‘prijzen en plannen’. Bovenop de kost van de percelen, dien je nog registratie- en notariskosten te betalen en nog zo’n 2500 euro aan lasten (verkavelingsakte, aansluitkosten riolering en meningskosten) te rekenen. Het goede nieuws is dat er door de nieuwe registratiewetgeving een korting van 3% kan toegekend worden op de registratierechten, waardoor deze lasten voor de meeste kopers in de voorgestelde totaalprijzen inbegrepen zijn. We helpen je graag verder met een gedetailleerde prijsberekening voor het lot waar jouw voorkeur naar uitgaat.

 

 

Foto 1 van 4
Geen documenten