Schatting

Onze schattingen zijn helaas niet gratis.

U kunt wel gratis via mail (zonder voorafgaandelijk bezoek) een referentielijst bekomen van gelijkaardige woningen die recent in de regio verkocht werden en de prijsvork waarbinnen deze verkocht werden. Stuur een mail naar info@immolissens.be met vermelding AANVRAAG GRATIS SCHATTING, met het adres van het pand, de bewoonbare oppervlakte (dat is de som van het aantal m² van alle vertrekken met uitzondering van kelder, zolder, garage en bijgebouwen), een korte omschrijving, oppervlakte van het perceel en bouwjaar. Je mag ook een aantal foto's in bijlage meesturen. U ontvangt dan binnen de 3 werkdagen een document met een eerste indicatie van wat je als verkoopprijs mag verwachten.

Op die manier willen we tegemoetkomen aan verkopers die "een gratis schatting" wensen.

Indien u toch wenst dat één van onze gekwalificeerde BIV-makelaars zelf langskomt om wat uitleg te geven over de werking van ons kantoor (verkoopanalyse) of een gedetailleerde, maar betalende schatting, wenst - klik dan op onderstaande link:

  Vraag hier uw schatting aan

Alvast bedankt voor uw begrip. Wij hebben alle respect voor verkopers die de verkoop niet uit handen wensen te geven of ervan uitgaan, dat ze de beste verkoop gaan realiseren via het kantoor dat de laagste commissie hanteert. We begrijpen tevens dat u toch graag wenst te weten welke verkoopprijs u zou kunnen bekomen en verschillende opinies daaromtrent wenst te vergelijken. Om die reden proberen we u toch verder te helpen, zonder onze medewerkers gratis in zetten voor louter advies.