Uw verhuurspecialist voor het Hageland

Maak kennis met onze verhuurwinkel

Verhuren via ons kantoor?

  Immo Lissens Kerst - Chiara Simons-5 websize 3

Bent u de rompslomp van het verhuren liever kwijt dan rijk? Woont u ver van uw huurpand, of juist heel dichtbij, en wilt u vermijden dat huurders op elk ogenblik van de dag bij u komen aankloppen? Vindt u het een uitdaging om op de hoogte te blijven van een veranderende huurwetgeving? Laat u de onderhandelingen bij een eventueel geschil graag over aan een professionele beheerder die uw belangen met alle mogelijke middelen behartigt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zoeken een geschikte huurder, maar treden na de ondertekening van het huurcontract ook op als contactpersoon voor de huurder. Wij behandelen daarbij - steeds in samenspraak met de verhuurder - alle administratieve, financiële, technische en juridische aspecten van de verhuring en zijn bereikbaar voor huurders en verhuurders. De verdere dossierafhandeling bij einde huur is inbegrepen in het pakket, net zoals de jaarlijkse indexaanpassing.

Wij hebben een gemiddeld maandelijks aanbod van 50 woningen of appartementen te huur in de regio Scherpenheuvel-Zichem en straal van 10 km hierrond.

De panden worden erg gedetailleerd voorgesteld met uitgebreide, professionele fotoreportage, zodat de kandidaat op voorhand reeds goed weet wat te verwachten. 

Voorafgaandelijk aan het bezoek dient een kandidaatfiche te worden ingevuld, opgesteld in overeenkomst met het Gelijkekansendecreet. 

Een transparant overzicht van al onze diensten en tarieven kunt u lezen in onze verhuurgids hieronder. 

Verhuurgids

Neem contact met ons op

Onze afdeling verhuurt ondersteunt de werking van de ezelsboerderij van Messelbroek en adopteerde ezelin Odette

 

Maak hier kennis met dit mooie initiatief van Inge