Verkoop

We begeleiden u graag doorheen het hele verkoopproces. Van schatting tot aan het verlijden van de verkoopakte bij de notaris. Onze experts adviseren u graag en bezorgen u een deskundige en gefundeerde schatting van uw eigendom.  We verzorgen alle administratieve formaliteiten voor u en zorgen ervoor dat uw eigendom optimaal in de kijker wordt gezet.


Ontdek meer

Uw verhuurspecialist voor het Hageland


Ontdek meer

Syndicus

Onze syndicusafdeling is, na enkele jaren van hard labeur, ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige tak van ons familiebedrijf. We hebben heel wat residenties onder onze hoede en een vaste boekhoudster in dienst. Ook kunnen we steeds een beroep doen op de juristen die in onze sectie verkoop en verhuur werken. Samen met de technische kennis van heel wat aannemers en leveranciers, die we steeds kunnen bellen voor een dringende intereventie, staan we vandaag sterk genoeg in onze schoenen om ook dit vakgebied nog verder te laten groeien.


Ontdek meer

Schatting

We bepalen voor u de hoogst mogelijke te behalen verkoopprijs op basis van een gefundeerde analyse en zijn ervan overtuigd dat woningen en verkoopprijzen niet met elkaar vergeleken kunnen worden. Om u een objectieve waardebepaling te garanderen, bepalen wij een adviesprijs zonder voorkennis van uw eigen prijsverwachtingen. Na een bezoek aan het te verkopen pand bezorgen wij u vrijblijvend een indicatie van de verkoopwaarde in een gedetailleerd verslag. Het is aan de verkoper om zelf contact met ons te nemen, indien een verdere samenwerking gewenst is.


Aanvraag schatting

Magazine : Limmozine

Duurzaam wonen


Ontdek meer