Ten Heuvel - residentie Clara

76% Verkocht

3270 SCHERPENHEUVEL

Types: Appartement (13)
Prijzen: Van € 275.000 tot € 298.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 0 tot 89.39 m²
Scherpenheuvel doet bij iedereen een belletje rinkelen als vermaard bedevaartsoord. Een beeldje aan een eik boven op een heuvel in het golvende Hageland,… het prille middeleeuwse begin. In de 17de eeuw wordt deze plek pas goed op de kaart gezet. De vrome aartshertogen Albrecht en Isabella laten op de heuveltop een barokke kerk bouwen met een imposante koepel, getooid met vergulde sterren. Midden in de stadskern krijgt Ten Heuvel stilaan vorm. Veilig beschermd door Basil, Eden, Fideel, Dora en Genova, verrijzen twee nieuwe woonblokken: Clara en August. Riante woongebouwen met hun eigen karakter maar in dezelfde frisse, hedendaagse bouwstijl. Met de constructie van Clara en August vangt de laatste fase van dit prestigieuze project aan. Twee gebouwen die qua opzet erg verschillen maar toch weer de kenmerkende architectuur van deze plek dragen. Het zijn de laatste stukken van de puzzel die dit boeiend woonhof compleet maken. Aan de zonnekant van het stadsleven benut Clara ten volle zijn oriëntatie en ligging. We bevinden ons pal in het centrum, maar in de kalmte van een rustige woonwijk. Hier komt alleen bestemmingsverkeer. Winkels en caféterrasjes vind je om de hoek. Vanuit de ondergrondse parking fiets je in een mum van tijd het Hageland in. De heldere planindelingen met klare ruimtes en royale raampartijen zijn belangrijke troeven. Riante terrassen maken een zonnig buitenleven mogelijk. Omgeven door groen zorgen bomen en hagen voor een aangename atmosfeer. Het hoogteverschil wordt overwonnen met een keerwand en een loopbrug naar de voordeur. Alle niveaus zijn rechtstreeks met lift en trap bereikbaar. Clara is een veilige woonburcht in de zuidhoek van Ten Heuvel.

Scherpenheuvel doet bij iedereen een belletje rinkelen als vermaard bedevaartsoord. Een beeldje aan een eik boven op een heuvel in het golvende Hageland, het prille middeleeuwse begin. In de 17de eeuw wordt deze plek pas goed op de kaart gezet. De vrome aartshertogen Albrecht en Isabella laten op de heuveltop een barokke kerk bouwen met een imposante koepel, getooid met vergulde sterren. Midden in de stadskern krijgt Ten Heuvel stilaan vorm. Veilig beschermd door Basil, Eden, Fideel, Dora en Genova, verrijzen twee nieuwe woonblokken: Clara en August. Riante woongebouwen met hun eigen karakter maar in dezelfde frisse, hedendaagse bouwstijl. Met de constructie van Clara en August vangt de laatste fase van dit prestigieuze project aan. Twee gebouwen die qua opzet erg verschillen maar toch weer de kenmerkende architectuur van deze plek dragen. Het zijn de laatste stukken van de puzzel die dit boeiend woonhof compleet maken.

 

Aan de zonnekant van het stadsleven benut Clara ten volle zijn oriëntatie en ligging. We bevinden ons pal in het centrum, maar in de kalmte van een rustige woonwijk. Hier komt alleen bestemmingsverkeer. Winkels en caféterrasjes vind je om de hoek. Vanuit de ondergrondse parking fiets je in een mum van tijd het Hageland in. De heldere planindelingen met klare ruimtes en royale raampartijen zijn belangrijke troeven. Riante terrassen maken een zonnig buitenleven mogelijk. Omgeven door groen zorgen bomen en hagen voor een aangename atmosfeer. Het hoogteverschil wordt overwonnen met een keerwand en een loopbrug naar de voordeur. Alle niveaus zijn rechtstreeks met lift en trap bereikbaar. Clara is een veilige woonburcht in de zuidhoek van Ten Heuvel.

 

Geen documenten